Lijn je Uit

Een juiste uitlijning is de basis voor een gezond lijf en veel klachten kunnen voorkomen of verholpen worden.

 

Je kan het vergelijken met de uitlijning van de wielen van je auto. Wanneer deze niet goed uitgelijnd zijn slijten ze sneller, je auto kan wat naar links of rechts gaan trekken en hij gebruikt meer brandstof.

Dit is ook zo met je lijf. Wanneer je je lijf slecht uitlijnt, worden je gewrichten verkeerd belast en slijten ze sneller. De banden van je auto kan je eindeloos vervangen, maar je gewrichten?

 

Uit biomechanische studies is gebleken dat er een bepaalde uitlijning van het lichaam bestaat die ervoor zorgt dat je lichaam met al haar cellen optimaal kan functioneren en gezond blijft. 

 

In het consult LIJN JE UIT leer je hoe jij je lichaam het beste kan uitlijnen. Hoe je jou lichaamsdelen het beste kan positioneren ten opzichte van elkaar. Met als doel: een lichaam die optimaal haar spieren in kan zetten, zonder dat je banden en gewrichten verkeerd belast worden en er daardoor disbalans in je lijf ontstaat.

Duur? 60 min.

 

Wat gaan we doen? Na een online intake gaan we kijken naar je huidige uitlijning en vervolgens naar de ideale uitlijning.

 

Je zal ervaren welke invloed jouw bewegen uit het verleden heeft op de gezondheid van je lichaam nu.

 

Meestal is het ook nodig om aan de slag te gaan met een aantal oefeningen. Deze oefeningen en een lijst met alle uitlijningspunten krijg je ook in de mail, zodat je thuis verder aan de slag kan gaan.

 

Kosten?  50 euro, ruilen is ook een optie.

 

Wanneer je verder weg woont is dit consult ook heel goed mogelijk via Skype!