Gezonde Sterke Voeten

Voeten zijn van nature belangrijke en superbehendige lichaamsdelen. De voeten van onze voorouders sprongen over rotsen, klommen in bomen en wandelden uren op een dag over gevarieerd terrein. Ze waren sterk, flexibel en gaven constant informatie door aan de hersenen.

 

Tegenwoordig zitten onze voeten hun hele leven verstopt in schoenen en is de grond waarover zij bewegen vlak en voorspelbaar. Dit zorgt ervoor dat onze voeten niet meer natuurlijk gezond zijn en vervolgens kunnen er allerlei klachten ontstaan.

 

Pijn aan je voeten? Hielspoor? Hallux valgus? Hamertenen? Peesklachten? Slechte doorbloeding? 

 

Tijd voor een consult om je voeten op een natuurlijke manier te herstellen!

 

Wist je dat wanneer je voeten pijnlijk zijn dit een risicofactor is voor klachten aan knieën en heupen? Je voeten zijn de basis van je lijf. Natuurlijk gezonde voeten zijn de basis voor natuurlijk gezond bewegen en een natuurlijk gezond lichaam.

 

In het consult GEZONDE STERKE VOETEN leer en ervaar je vanalles over je voeten. Je krijgt alle tools mee om je voeten weer gezond en sterk te maken.

Duur? 60 min.

 

Wat gaan we doen? Na een online intake gaan we kijken naar jou voeten en zal ik je laten ervaren wat jou voeten nodig hebben. Je gaat naar huis boordevol kennis, tips en oefeningen voor gezonde sterke voeten.

 

Kosten?  75 euro

 

Wanneer je verder weg woont is dit consult ook heel goed mogelijk via Skype!